Coca-Cola BiH otvara konkurs za učešće u programu studentskih ljetnih praksi

Oglas otvoren do: 15.05.2016

Coca-Cola BiH otvara konkurs za učešće u programu studentskih ljetnih praksi 

 

Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo predstavila je danas  program studentskih ljetnih praksi „Coke Summership 2016“, otvorenih za studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce koji su studije završili u prethodne dvije godine, kao i polaznike master studija akreditovanih univerziteta u Bosni i Hercegovini, saopštila je kompanija.

 

Upravljanje projektima, vještine prezenovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, te prodaja i marketing samo su neke od oblasti u kojima će se polaznici programa „Coke Summership“ imati priliku usavršavati, navodi se.

 

Prakse će trajati tokom julu i avgusta, nakon čega će svi polaznici dobiti potvrdu o završenoj praksi, te ući u bazu potencijalnih zaposlenika Coca-Cole HBC B-H. Tokom šestosedmičnog programa studenti će stjecati iskustvo radeći tri dana sedmično na konkretnim projektima s mentorima i provodeći dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama.

 

Konkurs će biti otvoren od 5. aprila do 15. maja, a prijave, uz obavezni online test, primat će se putem internet stranice www.cokesummership.ba.

 

Na istoj stranici mogu se naći i sve dodatne informacije.

 

Više informacija na : http://cokesummership.ba/Pročitaj više...
Objavio: Đorđe Tomić